Як зараз виглядає 8-річна дочка актриси Світлани Пермякової, яку вона народила у 40 років (ФОТО)

Світлана Пермякова народила єдину дочку у 40 років від молодого 19-річного хлопця. Зараз актриса насолоджується материнством. Дочка копія зіркової мами.

Раніше ми писали, що Світлана Пермякова усе життя молила про дитину. Але стати мамою російська актриса змогла тільки у 40 років.

Перший шлюб Пермякової тривав недовго. Але незабаром життя зірки комедійного телесеріалу «Інтерни» змінилася у кращу сторону.

Актриса познайомилася з Максимом Скрябіним, якому була всього 19 років. У пари зав’язалися романтичні стосунки, а у 2012 році Світлана народила першу дитину.

 ""

Після народження маленької Варвари змінилася і сама артистка. Вона схудла, змінила зачіску, і стала виглядати набагато молодше.

 ""

 ""

Зараз єдиній дочці Пермякової уже 8 років.

 ""

Светлана Пермякова и Максим Скрябин
Світлана Пермякова, Максим Скрябін і дочка Варвара

Дівчинка дуже схожа на маму. Нарешті російська актриса Світлана Пермякова пізнала щастя в особистому житті.

 ""

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.