Опубліковано унікальне фото з Софією Ротару до пластичних операцій

Фотограф Роман Родін популярний тим, що публікує у себе в Інстаграм архівні фото топових знаменитостей естради.

У нього є “компромат ” на Примадонну, Бабкіну, Доліну, Кіркорова і ще з десяток популярних артистів. Примітно, що всі фотографії зроблені ще в минулому столітті. Днями Родін порадував шанувальників Софії Ротару – опублікував знімок, де співачка в молодості, ще до численних пластичних операцій.

Чорний лук і сонцезахисні окуляри – стиль 80-х років

 

Відомий фотограф Роман Родін, якого знають як особистого фотохудожника Алли Пугачової, в 80-90-х роках подорожував на гастролі разом із зірками радянської естради. Він об’їздив не тільки весь пострадянський простір, але і побував на інших континентах. У 2020 році він вирішив – досить приховувати архівні знімки, і завів свій Інстаграм-блог. Тепер за ним стежать шанувальники багатьох естрадних зірок.

Днями там з’явився знімок Софії Михайлівни Ротару, яка позує в чорному вбранні. Її яскраву посмішку шанувальники впізнають з тисячі. Судячи з підпису, на фотографії Ротару близько 40 років. Тут вона ще не ходила в салони до найкращих косметологів країни, і не лягала під ніж до хірурга для пластики. Вся краса – натуральна.