Джамала, яка нещодавно народила, похвалилася фотографіями з пляжу: матуся на відпочинку

Джамала поділилася фотографіями з відпустки — разом з чоловіком і дітьми українська співачка вирішила відпочити в Туреччині. Як вигляди Джа через місяць після пологів на пляжі — дивіться далі.

У червні переможниця головного вокального змагання Європи “Євробачення ” в 2016 році Джамала вдруге стала мамою. Своєму чоловікові Бекіра, з яким артистка перебуває у шлюбі вже три роки, вона подарувала другого сина Селіма-Гірая. У 2018 у подружжя народився старшенький – Емір.

Джамала з сином Еміром
Джамала з сином Еміром

Уже з перших днів після народження малюка артистці довелося вчитися поєднувати материнство і виховання двох дітей і роботу. Відразу ж після виписки з пологового будинку у Джамали відбулася прем’єра пісні, а також фільму про “Євробаченні “, який був знятий в Голлівуді – Українська співачка стала його частиною.

Після такого насиченого місяця, Джамала з чоловіком вирішили скористатися зняттям деяких карантинних обмежень і полетіти у відпустку в жарку Туреччину. Поки європейські кордони залишаються закритими для України, цей курорт вже з радістю приймає туристів.

Разом з мамою і татом на море вирушили і Емір, і Селім-Ремзі, якому нещодавно виповнився один місяць.

Молода мама вже встигла порадувати шанувальників красивими знімками з відпочинку. Джамала позує абсолютно ненакрашенная в чорному купальнику. Родзинкою співачки стала її сяюча посмішка. “Життя прекрасне “, – підписала свої фото виконавиця.

Фото з Instagram Джамали
Фото з Instagram Джамали

Шанувальники з радістю залишили в коментарях безліч компліментів артистці:

  • “Гарного Вам відпочинку, улюблена Джа “;
  • “Супер! Щира і добра! “;
  • “Сонячна !!! Гарного відпочинку “;
  • “Щастя тобі, хороша жінка! “;
  • “Неймовірний ви людина і прекрасна жінка “, – написали користувачі мережі.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.