Мама султана Сулеймана на старості вирішила стати модним дизайнером – і це правда: 76-річна Небахат Чехре вперше випускає свою лінію одягу

Шанувальники серіалу "Величне століття " звичайно ж пам'ятають красиву, стриману і сувору валіде султана. Мало хто знає її ім'я - Хафса. А ось актрису пам'ятають усі. Зараз їй 76 років і вона вирішила освоїти нову професію.

Валіде в серіалі “Чудовий вік ” зіграла турецька актриса Небахат Чехре. На час початку зйомок їй виповнилося 65 років.

Валіде

До того вона вже була відомою актрисою не тільки в Туреччині, але і володаркою кількох міжнародних премій.

Її біографія дуже цікава. Небахат народилася турецькій правовірної сім’ї досить високого рівня достатку. Але її батько помер, коли дівчинці було 5 років. Мама відразу собі знайшла нового чоловіка, потім наступного. У 14 років дівчинка не витримала і втекла з дому.

У 15 років Небахат несподівано для себе стала переможницею конкурсу Міс Туреччина, куди потрапила зовсім випадково. На світовому конкурсі потрапила в 20 найкрасивіших дівчат планети.

Небахат в юності

Першою роллю в кіно стала картина “Корольок пташка співоча “, де юній дівчині відразу віддали одну з головних ролей.

З того часу вона знялася в 95 картинах і всі ролі її були або головні або другого плану, але запам’ятовуються.

Небахат Чехре в молодості

На момент початку зйомок “Величного століття ” Небахат вже вирішила відійти від справ і зайнятися благодійністю. Своїх дітей у жінки немає – через насичений графік роботи просто не було часу на особисте життя, про що вона зараз дуже шкодує.

Але сценарій їй так сподобався, що вона відразу погодилася.

Портрет 15 століття і втілення

І навряд чи можна було знайти валіде краще! Після цього актриса отримала ще більше сорока пропозицій знятися в кіно, але прийняла тільки дві.

І до речі, Небахат взяла під опіку актрису Берен Саат, яка зіграла роль Кесем в продовженні серіалу “Величне століття. Кесем “. Дівчина, теж самотня душа, дуже вдячна великій актрисі за участь в її долі.

Берен Саат в ролі Кесем
Небахат і Берен

А тепер, під час карантину, який в Туреччині досить строгий, всі зйомки зупинилися. І Небахат вирішила поворожити над модними жіночими образами 2020 року. Вона створила повноцінну колекцію одягу для леді бальзаківського віку, презентація якої відбудеться на початку осені.

Мода від Небахат
Мода від Небахат