9 російських жінок-знаменитостей, яких дружно ненавидить вся Росія і половина російськомовного світу

Ці імена зараз на слуху, жінки на піку своєї слави, про них щодня пишуться сотні постів. І при такій популярності і інтерес до зіркового життя, люди їх ненавидять.

Нещодавно в мережі з’явився частково жартівливий, частково серйозний список з 9 росіянок-знаменитостей, які викликають найбільше ненависті у звичайних жителів країни – в нього увійшли актриси, співачки, ведучі та просто світські левиці. Пояснення щодо причин народної нелюбові містять не тільки гумористичні замітки про поведінку зіркових дівчат, а й деякі правдиві факти з їх життя; список викликав бурхливе обговорення і багато згодних коментарів. Хто ж потрапив в ТОП-9 нелюбимих публічних особистостей і чим кожна з них завинила? Пора дізнатися краще.

На 9 місце потрапила старенька Олена Малишева. Її передача «Жити здорово» викликає зубовний скрегіт вже у всіх росіянам. Ведучу називають божевільною і дійсно, те, що вона витворяє важко сприймати адекватним людям. Малишева показує наочні посібники в людський зріст, наприклад, статеві органи, змушує глядачів пролазити через гігантський кишечник, як їжа, яка виходить природним чином і т.п. Багато хто сприймає передачу Малишевої як знущання. При цьому, вона мільйонерка, недавно купила у ворожому США особняк вартістю $ 16 млн і отримала там дозвіл на проживання.

Олена Малишева

На 8 місце потрапила ведуча відомої, але дуже розкритикованої телепередачі «Дом 2» Ксенія Бородіна. Передостаннє місце в списку їй забезпечив чоловік-альфонс, який дуже сильно намагається створити маску «успішного бізнесмена», а насправді живе за рахунок дружини. Бородіна на претензії до чоловіка відреагувала рекомендацією дивитися в гаманці власних чоловіків і не лізти не в свою справу.

Ксенія Бородіна

На сьомому місці розмістилася відома за роллю в серіалі «Інтерни» актриса Христина Асмус. Хвиля засудження обрушилася на неї після зйомок у вкрай відвертих сценах фільму «Текст», хоча сама Христина знаходиться в шлюбі з Гаріком Харламовим. Від нерозсудливості дружини комік Камеді Клабу постраждав чимало – в мережі не втомлюються називати його «терпилою» і «рогоносцем». Сама Асмус стикається з погрозами і атаками на свої акаунти в соцмережах, через що серйозно турбується про власну безпеку. Все це призвело до розлучення з Харламовим. А ще Асмус вже замучила всіх своїм схудненням – вже худа як скелет, вона тільки про це і говорить.

Крістіна Асмус

Шосте місце закономірно потрапило до Світлани Лободи після її дивних концертів, скандальних відносин з солістом «Rammstein», публічних примх і просто непристойної поведінки. Досить талановита співачка могла б і не потрапити в список, якби вела себе трохи менш епатажно. Але Світлану чужа думка  навряд чи турбує – вона продовжує знімати вульгарні кліпи у співпраці з реперами і далі виставляти себе на загальне посміховисько.

Світлана Лобода

На п’ятому місці – Вікторія Боня. Загадка Боні в тому, що ніхто не розуміє, чому вона взагалі популярна – вона не займається ніякої серйозної діяльністю і миготить у всіх світських хроніках просто тому, що тому. З часів виходу з «Дому 2» Вікторія не здивувала публікою абсолютно нічим, симулюючи при цьому успіх і розкішне життя. Навіть прихильники сумніваються в правдивості багатьох її «зіркових» тусовок, які не розуміння, навіщо так акцентувати на них увагу.

Вікторія Боня

Четверте місце в списку найбільш неприємних світських левиць отримала Вікторія Лопирьова. Комусь не подобаються її «ласти» через надто великі ноги, хтось дратується від повної байдужості до своєї дитини. Також публіка не може пробачити їй інтриги з чужим чоловіком, спроби розвалити шлюб Дмитра Діброва заради власної забави або корисливих цілей.

Вікторія Лопирьова

Третє місце пішло до телезірці і кандидатку в президенти Росії Ксенії Собчак. Що б не видала ця жінка, здивувати глядачів вона вже не зможе – після її участі в дурних програмах (де сама Собчак із задоволенням закопувала свою репутацію в землю), дивних інтерв’ю, незрозумілих амбіцій і скандальних висловлювань всю можливу ненависть до себе вона вже зібрала. При цьому Ксенія щиро дивується, чому «мерзенні їй росіяни» не горять любов’ю у відповідь. Мабуть, катання в труні на своєму весіллі було зайвим, а так явно претензій немає!

Ксенія Собчак

Другий у списку нелюбимих дам російського шоу-бізнесу виявилася Яна Рудковська. Заглянувши в її Інстаграм і подивившись на відчайдушні очі сина Сашка, якого Яна з чоловіком ніжно називає «Гном Гномич», неможливо не вирішити, що Яна – садистка. У них з Плющенко в цілому багато специфічних способів виховання, досить «показна» поведінка в соцмережах і диктаторські нахили. У мережі вже давно є рух # СвободуГномГномичу, де все співчуваючі намагаються придумати, як врятувати дитину від його батьків.

Яна Рудковська

Ну й одностайна переможниця ТОП-9 дратівливих для всіх «зірок» – Ольга Бузова. Можливо, цей список в принципі автор вирішив написати тільки для того, щоб дати перемогти в ньому Бузової. Кожна деталь поведінки світської левиці і «співачки» – починаючи від голосу і манери мови, закінчуючи ідеями і думками – викликає бажання стерти собі пам’ять і більше ніколи не дізнаватися про існування Ольги. Хочеться вірити, що наступним захопленням Бузової буде туристичне скелелазіння по горах без зв’язку і мережі, щоб ми хоча б трохи рідше чули новини про її життя.

Ольга Бузова