Зоряний TikTok. Артисти масово реєструються у новій соціальній мережі

TikTok - соціальна мережа, яка останнім часом стрімко набирає популярності. Експерти прогнозують, що скоро цей майданчик буде потужним конкурентом Instagram. Сьогодні більшість аудиторії нової соцмережі - підлітки, але це не заважає популярним і знаменитим освоювати нові простори інтернету. Ми зібрали топ-5 зіркових сторінок.

Дженіфер Лопес. У неї вже більше півтора мільйона підписників. На своєму акаунті вона публікує образи, знімає залаштунки репетицій. Співачка навіть створила #JLoSuperBowlChallenge. Суть флешмобу полягає в тому, щоб продублювати танці виконавиці на Super Bowl, викласти до себе на сторінку, щоб вона побачила і оцінила.

 "" Джастін Бібер

Джастін Бібер. У нього майже п’ять з половиною мільйонів підписників. Майже кожне відео співака записано під його ж пісню. Крім того, молодий виконавець закликає своїх фоловерів робити так само.

 "" T-killah

T-killah. Російські зірки так само починають активно реєструватися в новій соціальній мережі, тим самим завойовуючи нову аудиторію. Правда, до американських колег йому далеко, адже у хлопця всього 150 тисяч підписників. Він, як і Джастін Бібер, записує відео з уривками майбутніх пісень і анонсує їх реліз. А щоб потрапити в топ, знімає смішні ролики.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Модний тренд або здоров’я: хто з українських зірок став вегетаріанцем

Нагадаємо, что Володимир  Остапчук прокоментував свій пост, де його обіймає жіноча рука.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.