Маленьку Машу з Жіночої інтуїції не впізнати. Як змінилася головна героїня

Більше 15 років минуло з тих пір, як на екрани вийшла кінострічка від Оксани Байрак «Жіноча інтуїція». Одну з головних ролей там зіграла Анастасія Зюркалова. Вона виконала роль Маші. Як змінилася актриса і як склалася її доля, читайте в нашому матеріалі.

Дівчинка почала зніматися у фільмах в 11 років. Тоді вона зовсім випадково потрапила на кастинг до Оксани Байрак. Анастасія підкорила команду, включаючи Оксану. З тих пір вона з кіноіндустрією – нерозлучна.

 "" Анастасія Зюркалова

До речі, в дитинстві Анастасія захоплювалася й іншими заняттями. Вона ходила в школу моделей, активно вивчала іноземні мови і займалася фотографією. До речі, свій професійний фотоапарат вона купила за гонорар, який отримала за роль в «Аврорі».

На фільмі «Жіноча інтуїція» співпраця з Байрак не припинився. Настя настільки вразила своїм талантом, що незабаром Оксана продумала складного персонажа для маленької актриси. Так народилася ідея фільму «Аврора», заради головної ролі в якому дівчинка навіть поголилася на лисо. Як пізніше зізналася Зюркалова, через забобони у неї був страх захворіти.

 "" Тепер у дівчини інше ім’я

Після школи дівчина вступила до театрального. Зараз їй вже 28 років. Вона змінила ім’я з Анастасії на Настасья. Для молодої дівчини розмови про особисте життя – табу. Відомо тільки, що вона живе в Києві, грає в театрі і паралельно знімається в кіно. Останньою роботою став серіал «Ні кроку назад».

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Лобода, Тодоренко і Мельникова – зіркові мами, які годували малюків на людях

Нагадаємо, що Слава Камінська опублікувала звернення до чоловіків.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.