«Перекроїла себе повністю»: 78-річна Віра Алентова налякала шанувальників новим обличчям після пластики

Віра Алентова перекроїла себе повністю — актриса вразила шанувальників своїм новим обличчям після пластики. Зірка фільму «Москва сльозам не вірить» змінилася до невпізнання.

У радянському кінематографі вона вважалася однією з найкрасивіших актрис вітчизняного кіно. Звичайно, прощатися з таким титулом не хочеться, тому зірка захопилася пластичною хірургією. У цій справі важливо вміти вчасно зупинитися, чого артистка зробити не змогла.

На які операції зважилася актриса

Процедури омолодження героїня статті почала робити приблизно з кінця дев’яностих. Фахівці вважають, що вона зробила кругову підтяжку — майже в 60 Віра отримала роль жінки, якій трохи за 40, і виглядала в ній абсолютно природно.

Поначалу пластику Алентовой тяжело было заметить
Спочатку пластику Алентової важко було помітити

На більш ранніх фото нижні повіки знаменитості припухлі, помітні дрібні зморшки, але пізніше ці цілком природні дефекти зникли. Це говорить про блефаропластику.

Що стосується підборіддя, то до його ліпосакції тканини цієї частини обличчя були злегка провислими і потовщеними. Після втручання шкіра підтяглася.

Вера Алентова
Віра Алентова

Не обійшлося і без уколів краси

Віра неодноразово вдавалася і до безопераційних способів омолодження. Гладкість чола і відсутність міжбровних складок досягнута ботоксом, об’єм губ зберігається з роками і навіть поступово збільшується завдяки філерам.

Самі по собі подібні зміни не відбуваються, тому тут явно помітні втручання косметологів.

Результат изменений Алентовой из-за переизбытка пластических операций виден невооруженным взглядом
Результат змін Алентової через надлишок пластичних операцій видно неозброєним поглядом

Невдала пластика

Постійне прагнення до досконалості Алентової виявилося фатальним. Якщо перші операції дійсно допомогли відсунути старість і омолодили актрису, то наступні спотворили її міміку і природні риси.

Чергова кругова підтяжка зробила обличчя перетягнутим, а нова блефаропластика призвела до асиметричних повік — одне око Віри відкривається ширше, друге ж навпаки звузилося.

Последствия неудачной пластики Веры Алентовой
Наслідки невдалої пластики Віри Алентової

На жаль, артистка є живим прикладом того, як за допомогою естетичної медицини не поліпшити, а тільки зіпсувати зовнішність, якщо не знати міри.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.