У домашньому халаті і з рушником на голові: Настя Каменських показала, якою її бачить Потап вранці

Настя Каменських опублікувала нове фото і здивувала шанувальників домашнім видом.

Відома українська співачка Настя Каменських з тих знаменитостей, які діляться своїм особистим життям з шанувальниками. Інстаграм зірки налічує більше 5 мільйонів підписників. Цього разу Настя поділилася домашнім фото, на якому позувала в білому халаті з мереживами і з рушником на голові. Оригінальним доповненням ранкового образу стали вишукані сережки з смарагдовими камінням. На безіменному пальці Насті було розкішне кільце, а в руці вона тримала чашку. На обличчі красуні була легка усмішка. Співачка побажала всім продуктивного робочого тижня.

«Все залежить від нас самих! Тому давайте зробимо цей тиждень крутим і незабутнім! », – написала Каменських. Фанати співачки в коментарях відзначили, що Настя виглядає приголомшливо не тільки в сценічних образах, а й в простому, повсякденному житті. «Яка вона чарівна дівчина! Їй імідж “по-домашньому ” йде. »,« Красуня! Як завжди сяєте », – написали фоловери.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських повернулася з сонячної Туреччини, де відпочивала з подругами. Після повернення з курорту Каменських поділилася радісною новиною з підписниками – її улюблена собачка Мімі народила цуценят.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.