Анна Сєдокова на пляжі осідлала залізного коня: куди тільки наречений дивиться

Екс-солістка групи ВІА Гра Анна Сєдокова опублікувала пікантне фото, викликавши бурхливу реакцію у шанувальників.

Відома співачка Анна Сєдокова з тих артистів, які з задоволенням діляться своїм особистим життям з фанатами в соціальних мережах. Інстаграм артистки налічує понад 5 мільйонів підписників. Так, в цей раз Сєдокова опублікувала пікантне фото з відпочинку в Маямі. На знімку дівчина була зображена сидячи на велосипеді. Анна прийняла дуже спокусливу позу, вигнувши спину і продемонструвавши свої соковиті форми. На співачці був надітий тільки купальник сірого кольору, який відмінно підкреслив гідності дівчини.

Анна Сєдокова любить домінувати

Сєдокова зізналася, що в свої 37 років не вміла їздити на велосипеді, але в цей раз їй вдалося навчитися. «Сьогодні він був остаточно підкорений і домінування сталося.» , – написала під фото співачка. Фанати артистки оцінили її нову публікацію і висловили своє захоплення в коментарях. Підписники відзначили, що Анна має чудову фізичну форму і виглядає прекрасно.

Нагадаємо, Анна Седокова нещодавно оголосила, що виходить заміж втретє. Обранцем 37-річної співачки став 28-річний латвійський баскетболіст Яніс Тімма. Заручини відбулися 22 липня на яхті в Майамі. Про це співачка повідомила в соціальних мережах, опублікувавши фото з коханим.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.