Готовий на все: відомі жінки розповіли про романтичні вчинки партнерів

Напередодні Міжнародного жіночого дня зірки згадали неординарні вчинки, які заради них робили чоловіки.

Для Ірини Білик найпрекрасніший вчинок – це не обов’язково щось матеріальне, насамперед, це відношення. Зірка зізналася, що любить гарні подарунки і поцілунки, і чекає цього не тільки у день свята. Також співачка розповіла, що  її чоловік подарував їй режисуру нового ювілейного шоу. За словами Ірини Білик, це найпрекрасніший презент, який вона могла отримати.

Сніжана Бабкіна, коли почала згадувати романтичні вчинки чоловіка, навіть розплакалася. Каже, за 12 років знайомства їх було дуже багато. З останніх – сюрприз на 14 лютого цього року. Вони разом співали пісню «Напиши мені» на концерті в Одесі. І ось коли доходить до програшу, де ми повинні були танцювати. Але Сергій стояв на місці і хитро посміхався, – згадує Сніжана. Підігрівало ситуацію те, що протягом дня він не привітав свою дружину. І тоді Сергій замість танцю дістав коробочку і надів Сніжані каблучку прямо на сцені.

Оля Цибульська розповідає, що останнім приємним сюрпризом для неї було … морозиво. За словами співачки, “неймовірний” подарунок – це не тисяча червоних троянд або діамантова каблучка. Це може бути будь-яка дрібниця, головне – щоб чоловік вгадав, чого хоче жінка або миттєво виконав бажання.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Від Віа Гри до мами двох дітей. Як змінювався стиль Світлани Лободи.

Нагадаємо, що Пономарьов переспівав легендарну Вовчицю.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.