Пониклий і з зачіскою як у Пугачової: в Мережі спливли рідкісні фото Кіркорова часів його шлюбу з Примадонною

Колишній учасник проекту «Дом 2» Рустам Солнцев поділився рідкісної фотографією Філіпа Кіркорова та Алли Пугачової ще тих часів, коли вони були разом.

Фото було зроблено в кінці 90-х. На знімку Кіркоров наче чимось спантеличений в той час, як Пугачова сміється на камеру з ще далеко не ідеальними зубами. Таким короля естради зараз мало хто пам’ятає – стрункого і з пишною зачіскою.

«Коли Кіркоров більше схожий на Пугачову ніж вона сама»

Такими словами підписав Солнцев фотографію, яку опублікував і фоловери повністю погодилися з цим твердженням. «Тут Філіп більше на Аллу схожий, ніж сама Пугачова», «Він і зараз просто копія Алла, всі звички, манера розмови, прямо Пугачова і все», «З кожним новим чоловіком, все молодше і молодше», – прокоментували підписники.

Нагадаємо, одним з найяскравіших і довгих шлюбів Пугачової був шлюб з Філіпом Кіркоровим. Навколо цієї зіркової пари завжди ходило багато чуток, хоча б через те, що Філіп був на 18 років молодший за Примадонну. Закохані одружилися в 1994 році і прожили разом 11 років.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.