Мокра, зухвала, пустотлива і весела: що Настя Каменських публікує в Інстаграм. Потапу і дітям краще не дивитися

Співачка Настя Каменських розвиває не тільки нішу ТВ, а ще й Ютуб, і Інстаграм. В останній соціальній мережі у неї досить великий блог, за яким стежать понад п'ять мільйонів чоловік.

Його NK веде регулярно, публікуючи туди свої соковиті знімки. Сьогодні ми зробимо огляд на її самі викликають пости, які точно буде непристойно показувати дітям.

Ніхто не зможе посперечатися з тим, що на вершину списку варто винести саме цей знімок. Шанувальники в подиві – як соціальна мережа пропустила публікацію такого контенту? Адже тут співачка в чому мати народила. Мабуть, Настя знає якісь спеціальні прийоми або володіє великими силами. А шанувальники оцінили її “неприкритий сором “, і залишили чимало лайків.

Фотографії в купальнику завжди були козирною фішкою зірок. Вони знають, що глядачів хлібом не годуй, дай на щось подивитися. Тут мокре і крихітне чорне ледве помітно на її підтягнутому тілі.

Це відео з Настею набрало близько мільйона переглядів. Напевно, тому що настільки яскравий і непередбачуваний спосіб Каменських на-віч.

Тілесне нижню білизну і м’який бронзовий загар надали дружині Потапа деякого шарму та жіночності. За рахунок цього вона виглядає ефектно і апетитно.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.