Апетитна Анна Седокова без сорому дала поближче розглянути свій четвертий розмір

Популярна співачка Анна Седокова без сорому дозволила публіці ближче розглянути свою зону декольте. Шанувальники впевнені — зірка може похвалитися четвертим розміром мінімум.

Екс-учасниця групи «ВІА Гра» входить в список тих артистів, хто регулярно ділиться особистим в соцмережах. На Instagram героїні статті підписані більше п’яти мільйонів людей, які мають можливість першими бачити нові спекотні фото знаменитості.

Нескромна Анна Седокова

Черговим сюрпризом для підписників стали свіжі знімки Анни з фотосесії в басейні. Мрія мільйонів чоловіків вдягла відвертий купальник з тонкими бретельками. Кілька мотузочок зробили особливо яскравий акцент на соковитих формах виконавиці, опинившись прямо в улоговинці.

Відмінно доповнила образ пухнаста накидка на плечі, масивні каблучки і круглі сережки. Ще більш гарячим фотографію зробив жест Седокової — вона ніжно приклалася рукою до відкритих губ і злегка стиснула свій і без того пишний бюст.

Звичайно, користувачі мережі просто не могли пройти повз таких кадрів, тому тут же почали ділитися емоціями від побаченого в коментарях:

  • «Бомба! Зрозуміло, чому повівся одружений баскетболіст — цілих два величезних шкіряних м’яча, майже як баскетбольних», — йдеться про нареченого Анни Яніса Тімму, який пішов до неї від дружини і сина;
  • «Хто-небудь, зателефонуйте пожежним, тому що це вогонь»;
  • «Неймовірна діва-богиня»;
  • «При всій своїй безмежній привабливості, завжди ніжна і жіночна»;
  • «Ви як завжди прекрасні»;
  • «Щось подібного».
Анна Седокова і Яніс Тімма

Це найменша частина приємних слів на адресу зірки. Втім, з ними важко сперечатися, адже Анна Седокова завжди славилася не тільки вокалом, але і яскравою апетитною фігурою.