Після розлучення з Гаріком Харламовим Христина Асмус пустилася в усі тяжкі: знову роздяглася на камеру

Відома актриса Христина Асмус в своєму Інстаграмі опублікувала нове провокаційне відео.

Христина Асмус отримала справжню популярність після виходу в 2010 році серіалу «Інтерни», де актриса знялася в ролі милої і простої дівчини Варі. Зараз Христина активно займається акторською кар’єрою – грає в театрі і знімається в кіно. У липні цього року дівчина заявила про розлучення зі своїм чоловіком Гаріком Харламовим, з яким прожила в шлюбі 8 років. Подейкували, що причиною розлучення міг стати фільм «Текст», в якому одну з ролей зіграла Асмус. Так, дівчина знялася в дуже відвертій еротичній сцені, яка викликала бурю обговорень і негативних коментарів її шанувальників. Однак самі Асмус і Харламов причину розлучення не називають.

Христина Асмус розлучилася з Гаріком Харламовим після 8 років шлюбу
Христина Асмус розлучилася з Гаріком Харламовим після 8 років шлюбу

Незважаючи на недавнє розлучення Христина Асмус активно веде свою сторінку в Інстаграм і регулярно публікує нові відео та фото. Варто відзначити, що дівчина часто жартує з приводу свого розлучення і критики Хейтерів. Цього разу Христина опублікувала відео, яке вона зняла після кінця робочого дня на знімальному майданчику. Асмус постала перед шанувальниками в мереживній сукні, з пишною зачіскою і яскравим макіяжем. Вона продемонструвала прекрасне почуття гумору, висміявши публіку за їх інтерес до її відвертих сцен.

«Асмус знову роздяглася на камеру! Дивитися без реєстрації і смс !! », – підписала ролик актриса. При цьому на відео Асмус просто зняла з себе сценічну перуку. Фоловери оцінили відео актриси і похвалили її за відмінне почуття гумору. «Почуття гумору у вас шикарне», «Христина, яка ж ви прекрасна! Так весело до всього ставитеся »,« Крісті! Ти супер! Ось такої відвертості побільше б », – прокоментували відео підписники.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.