Полякова розжиріла до сотні кг: як насправді виглядає суперблондинка

Знаменита Оля Полякова довгі роки приховувала від громадськості свою справжню фігуру, і нарешті зважилася викласти фото.

Правда вже через кілька годин вона вирішила видалити його зі свого профілю через шквалу критики в сторону співачки.

Оля Полякова помітно погладшала: сала більше ніж Олі
Оля Полякова помітно погладшала: сала більше ніж Олі

Звичайно, знімок, опублікований Полякової, це фотошоп, адже на концертах вона виглядає більш худий і привабливою. Але фанати з почуттям гумору оцінили її вміння пожартувати над собою.

Нехай це все і жарти, але Оля Полякова насправді дуже добре виглядає на сцені. У неї довгі худі ноги і осина талія, яку вона не приховує за одягом. “Робочі наряди ” Полякової – це боді, обтягуючі сукні, корсети, міні-спідниці і купальники. А у себе в Інстаграм дівчина навіть публікувала фото, де вона в чому мати народила.

Раніше вона любила з’являтися в ошатних сукнях і з головним атрибутом – кокошником.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.