75-річний Євген Петросян вперше показав маленького сина від молодої дружини

Євген Петросян показав піврічного сина, якого до цього часу приховував від ЗМІ.

У 2018 році Євген Петросян розлучився з Оленою Степаненко, з якою прожив у шлюбі більше 30 років. Причиною розлучення стала нова пасія артиста – його помічниця Тетяна Брухунова, яка молодша за Петросяна на 44 роки. Як виявилося, Тетяна – не просто швидкоплинне захоплення артиста. Петросян одружився на молодій помічниці і більш того вирішив завести з нею дітей.

Євген Петросян з молодою дружиною Тетяною
Євген Петросян з молодою дружиною Тетяною

У березні цього року в ЗМІ з’явилася інформація про те, що Петросян став татом. Однак підтвердження цієї інформації не було. До того ж, ніхто не бачив Тетяну Брухунову вагітною. Подейкують, що молодятам дитину народила сурогатна мати.

«А ось і він – Ваган Євгенович Петросян!»

Сьогодні, 16 вересня, артист святкує свій 75-й день народження. Саме в цей день Петросян вирішив показати свого піврічного спадкоємця від молодої дружини Тетяни Брухуновой. Євген опублікував фотографію з малюком на своїй сторінці в Інстаграм. На фото він тримає сина на витягнутих руках, піднявши його вгору. При цьому щасливий батько і малюк радісно сміються. «А ось і він – Ваган Євгенович Петросян!», – підписав знімок артист.

Численні підписники розсипалися в привітаннях і компліментах імениннику. Користувачі Мережі відзначили, що малюк дуже схожий на свою маму і побажали хлопчикові і його батькам здоров’я і довгих років життя. Представники вітчизняного шоу-бізнесу теж не залишилися осторонь і привітали Петросяна. Свої коментарі залишили шоумен Максим Галкін, актор В’ячеслав Манучаров, артист Едгард Запашний.

Популярне

Схожі статті

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.