Як виглядає і чим займається єдиний син Миколи Баскова, який відмовився від прізвища зіркового батька

Подробиці особистого життя популярних артистів завжди викликають підвищений інтерес у публіки. Звичайно, в їх числі опинився й найнатуральніший блондин естради. Давайте подивимося і дізнаємося, як виглядає і чим займається син Миколи Баскова.

На відміну від блискучої кар’єри з особистим життям у виконавця все не так райдужно. Взимку 2001 співак одружився на доньці свого продюсера Світлані Шпігель. У шлюбі у подружжя народився хлопчик, якого вони назвали Броніславом.

За обопільною домовленістю батьки вирішили, що спадкоємець буде мати подвійне прізвище Басков-Шпігель.

Весілля Миколи Баскова і Світлани Шпігель

Звичайно, народження загальної дитини принесло багато радості закоханим, однак їхня сім’я розпалася через 7 років, хоча з боку вони здавалися щасливими. Не в останню чергу причиною розлучення став трудоголізм Миколи, адже навіть після появи синочка він ніяк не підкоригував графік гастролей і не зменшив кількість концертів.

Микола Басков зі своєю колишньою дружиною Світланою Шпігель

Тоді артист часто говорив журналістам, що неймовірно щасливий бути батьком. Проте участі у вихованні Броніслава він практично не брав. Няньчитися з ним Світлані здебільшого доводилося одній.

Басков з сином Броніславом

Після розлучення Басков з сином не бачиться. Одні кажуть, що вся справа в забороні колишньої дружини, а інші стверджують, що співак і сам не особливо прагне до спілкування з хлопчиком.

Микола Басков і Світлана Шпігель

Зараз юному герою статті 14 років і, до речі, він вже не Басков-Шпігель — тепер у нього повністю прізвище мами. Живе і вчиться Броніслав в Ізраїлі, куди Світлана переїхала після розставання з Миколою.

Син Баскова Броніслав

Варто відзначити, що знаменитість не раз у своїх інтерв’ю зізнавався, що шкодує про те, що не зміг вибудувати міцних відносин з дитиною, хоча громадськість упевнена — все можливо, було б бажання.