Могилевська показала усміхнене фото: звідки у неї так багато зморшок?

Співачка Наталя Могилевська, яка недавно приміряла на себе образ блондинки, вирішила його ж і залишити.

Тому тепер все її публікації в Інстаграм наповнені теплом і світлом. Днями співачка і хореограф опублікувала знімок, де вона посміхається, як кажуть, на всі 32 зуба. Фанати написали їй багато приємних коментарів.

У підписі до фотографії Наталія привітала всіх причетних з міжнародним днем творчості

Однак не обійшлося без негативу: на знімку чітко видно, що Могилевська забула про підтяжки

Під час її широкої посмішки обличчя вкрилося глибокими зморшками. Шанувальники переживають – невже їх кумир старіє так швидко?

Відзначимо, зараз Могилевської 45 років. З них на сцені вона вже цілих 25 років. За цей час вона проявила себе і як крута співачка, і як танцівниця – виходила на паркет в рамках проекту “Танці з зірками “. Саме тоді у неї, на думку фанатів, і був роман з хореографом Владом Ямою.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.