Світлана Лобода поділилася нескромним постільним фото: таке повинен бачити тільки Ліндеманн

Популярна українська співачка Світлана Лобода поділилася постільним фото. Такі ракурси повинен бачити тільки її коханий Тілль Ліндеманн.

Про особисте життя артистки відомо не так багато. В офіційному шлюбі вона не перебувала ніколи, а її єдиним цивільним чоловіком був хореограф Андрій Цар. Від нього ж зірка народила старшу дочку Евангеліну, якій вже 9.

Батька молодшої дочки Тільди Світлана не називає, проте публіка впевнена, що щасливим татком два роки тому став соліст німецької рок-групи Rammstein Тілль Ліндеманн.

Світлана Лобода з дочками Тільдою і Євангеліною

Ці домисли з’явилися не з порожнього місця — передбачувана пара неодноразово з’являлася разом на світських заходах.

Лобода і Ліндеманн

Варто сказати, що ніхто з них ніяк не коментує ситуацію, проте інтрига наростає з кожним днем. Наприклад, нещодавно Лобода поділилася у себе в Instagram фотографією з чартерного літака, де всю увагу публіки привернула каблучка з великим каменем на її безіменному пальці.

Кільце і букет Світлани Лободи

Незабаром після цього знаменитість похвалилася шикарним букетом квітів. Цілком можливо, його їй подарував наречений. Днями співачка змінила імідж і своє довге волосся обрізала до каре. Хто знає, може це частина підготовки до майбутнього весілля.

Не можна не відзначити, що Світлана є активним користувачем соціальних мереж. Сьогодні вночі вона заінтригувала шанувальників знімком в ліжку, який опублікований в її Insta-Stories. На цій фотографії зірка солодко спить, злегка прикрившись простирадлом. Хто як не коханий чоловік міг її такою сфотографувати?

Те саме постільне фото Світлани

Шанувальники чекають не дочекаються, коли ж Лобода вже розкриє особистість того самого, а ми продовжуємо стежити за ситуацією надалі.