Стас Костюшкін з “Чай вдвоем” змусив чоловіків кудкудакати і показав неймовірні форми в 50 років

Екс-соліст групи "Чай вдвоем" Стас Костюшкін показав свою сильну сторону, зробивши дуже гаряче селфі в дзеркалі.

У своєму Інстаграм-акаунті Стас Костюшкін любить демонструвати свої цікаві форми. До того ж, його тіло досить добре виглядає. Складається враження, ніби йому років 18 або 20, адже той в дуже хорошій фізичній формі. Нещодавно він порадував шанувальників своєї розтяжкою – сів на шпагат прямо на березі моря. Анастасія Волочкова прямо таки обзавідовалась.

А зараз Стас Костюшкін засяяв в Інстаграм своїми кубиками на пресі – зняв футболку і показав рельєфи

Також шанувальники звернули увагу на його татуювання, яка вдало прикрашає зовнішній вигляд артиста.

“Дівчата порадіють, а мужики ща закудахчут # тіло # спорт # крокусфітнес # пашемдальше “, – написав Станіслав у себе в Інстаграм-профілі.

Якщо проаналізувати його аккаунт, то можна зрозуміти, що Стас – не з тих людей, хто соромиться свого тіла. Він мало не в кожній публікації грає м’язами без зайвого одягу, і хвалиться своїми напрацюваннями в спортивному залі.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.