Як заробили і витратили свої перші гонорари знаменитості: Тіна Кароль, Волочкова, Бузова, Потап і ін.

Для багатьох людей отримання першої зарплати - особливий момент, і її намагаються витратити на щось запам'ятовується. Чи прямували зірки такої традиції?

У кожного з них колись був перший гонорар, який і поклав початок успішної кар’єри. Як же вони його витратили?

Анастасія Волочкова

Балерина починала будувати свою танцювальну кар’єру під кураторством рідної мами – жінка офіційно вважалася продюсером майбутньої знаменитості, розуміючи, що рано чи пізно талановита Настя таки доб’ється успіхів. На гастролях в Японії кожної учениці балетного училища, в тому числі і сама Волочкова, заробила чималеньку суму – але дівчинка вирішила не витрачати її на дурниці. В знак подяки мамі за виховання і зусилля вона подарувала мамі натуральну розкішну шубу.

Анастасія Волочкова в юності

Світлана Лобода

Красуня теж не могла втриматися від бажання витратити свій перший заробіток на благо сім’ї – і працювала з підліткового віку в складі джазового гурту. Вони виступали вечорами в клубах і кафе, хоча самої Світлані було всього 13 років. Тим не менш, вона досить швидко назбирала потрібну суму і купила батькам … пральну машинку.

Світлана Лобода

Тетяна Котова

Колишня солістка групи «ВІА Гра» Тетяна Котова заробила свою першу велику суму саме в складі жіночого тріо – але не зуміла її витратити. Кудись ці гроші зникли, і співачка довгі роки не могла зрозуміти, чи втратила їх або десь через необережність дала себе пограбувати. Наступні заробітки вона вже берегла.

Тетяна Котова

Віра Брежнєва

Дружина Костянтина Меладзе перший гонорар в ВІА Грі, а він був немалькім $ 3000, все витратила на себе – салони, елітна косметика і дорогу білизну.

Світлана Ходченкова

Перший великий заробіток актриси і моделі Світлани Ходченкова теж був з Японії – там вона знімалася для модельного агентства протягом декількох років. За контрактом першої виплатою для дівчини стали 1000 доларів, і знаменитість витратила їх на … домашній телефон. Вона дуже сумувала за рідними і хотіла мати можливість спілкуватися з ними навіть будучи далеко.

Світлана Ходченкова

Сергій Жуков

В одному з інтерв’ю соліст групи «Руки вгору» Сергій Жуков поділився кумедною історією з юності – він розповів журналістам про їх першому серйозному концерті. Їм виявився виступ на святі бандитів, адже в самий розпал 1990-тих живих музикантів могли собі дозволити тільки розбагатіли угруповання. Так і вийшло, що все майже всі зароблені гроші пішли продюсерам на врегулювання супутніх непорозумінь. Але сам Жуков жартує, мовляв, повернулися в плюсі – і то добре.

Сергій Жуков

Тіна Канделакі

Провідна, відома нам по ностальгічним телепрограм з 2000-тих, починала свою кар’єру без чийогось протекторату або допомоги – вона подавалася на різні програми, бігала по кастингах і навіть займала заради зйомок пристойні наряди у знайомих. Перші зароблені гроші пішли на прожиток для сім’ї, як і багато наступних – в ті неспокійні часи місця для «шику» було мало.

Тіна Канделакі

Ірина Шейк

Зараз гонорари Ірини Шейк нарахують чимало нулів, але почалося все з символічною подяки в 20 доларів – цю суму їй заплатили за фарбування стін і підлоги в Еманжелінськ поліклініці. Зовсім не модельна задача, але для тринадцятирічної дівчинки такий заробіток був справжнім щастям – вона купила собі модні платформні чоботи. Також Ірина поділилася, що продовжує цікавитися справами тієї лікарні і допомагає їй матеріально.

Ірина Шейк

Ольга Бузова

Першу свою зарплату Ольга Бузова отримала в 14 років – в підлітковому віці майбутня телеведуча намагалася знайти підробіток де завгодно. Вона намагалася потрапити в вожаті дитячого табору, отримала досвід санітаркою в лікарні, знімалася як модель і мало не влаштувалася в кафе офіціанткою. Тоді всі гроші йшли батькам, але вже доросла Ольга почала витрачати свої гонорари на модний одяг і дорогу білизну.

Ольга Бузова

Тіна Кароль

Перші гроші Тіна Кароль заробила ще будучи солісткою військового ансамблю. Зарплату вона витрачала на придбання одягу. А ось приз в $25 тисяч за друге місце на Новій хвилі і $50 тисяч від Алли Пугачової вона пустила на розвиток кар’єри – придбала якісну апаратуру і зняла свій перший кліп “Выше облаков”.