Юна дочка Олі Полякової опублікувала повне пристрасті фото з хлопцем: поспішають подорослішати

Виконавиця хіта «Шлепки» реалізувалася не лише як артистка, але і як мати двох дітей, які викликають все більший інтерес у публіки. Незважаючи на свої юні роки, старша дочка Олі Полякової опублікувала ніжне фото з хлопцем.

Маші вже 15, так що вона вже давно не маленька дівчинка, а доросла дівчина. Не можна не відзначити, що героїня статті дуже схожа на свою зіркову маму, і вона точно успадкувала від неї довгі ноги.

На місці дочка співачки не сидить — вона регулярно бере участь у модних фотосесіях, сама заробляє собі на кишенькові витрати завдяки рекламі в Instagram. З недавніх пір стало відомо, що Марія навіть створила потайки від матері власну групу, де вона є солісткою.

Оля Полякова с дочками Машей и Алисой
Оля Полякова з дочками Машею та Алісою

За словами суперблондинки в кокошнику, ніякого відношення до досягнень дочки вона не має. Більш того, кожна з таких новин стає несподіванкою не тільки для шанувальників Маші, але і для самої Олі.

Юна зірка не приховує відносин з хлопцем, правда імені його вона не називає. На новому фото в соціальних мережах закохані позують перед дзеркальними вікнами в обіймах один одного.

Судячи за колірною гамою нарядів парочки, вони обидва у шкільній формі, а в коментарях підписники вже чекають, коли буде весілля.

Скриншот из Instagram Маши Поляковой
Скріншот з Instagram Маші Полякової

Варто сказати, що співачка знає про сердечні справи старшої дочки. В одному з прямих ефірів в Instagram Оля розповіла, що Марія вже навчилася цілуватися, але на цьому досвід її близькості поки що закінчується.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".