15-річна дочка Олі Полякової пішла по стопах зіркової матері: створила власну групу і заспівала

Старша дочка Олі Полякової пішла по стопах матері. Маша потайки від матері зібрала власну групу і стала в ній солісткою.

15-річна героїня нашої сьогоднішньої статті є активним користувачем соціальних мереж, де регулярно ділиться зі своїми підписниками новими фото і відео. На цей раз дівчина опублікувала запис репетиції, який виявився несподіванкою навіть для зіркової мами.

Маша Полякова
Маша Полякова

На цих кадрах Маша співає, читаючи текст з телефону. Відбувається все це в звукозаписній студії. Спів юної зірки оцінили не тільки її прихильники, а й сама суперблондинка.

Ось як на таку новину від дочки відреагувала Оля:

«Я не знаю, що вона співає, як вона зібрала цих хлопців, що це за музика, хто це написав і де вони репетирують! Але тільки так і робиться справа твого життя — самостійно! Я б підтримала і порадила, але ти не просиш. Люблю, пишаюся, давай давай!».

Старання Марії не залишилися без уваги Катерини Кухар, Алли Костромічової і тисяч користувачів мережі:

  • «У тебе все вийде!»;
  • «Дуже класно! От би всю пісню почути»;
  • «Хочемо далі!»;
  • «Круто! Чекаємо на повну версію»;
  • «Тільки вперед, удачі!»;
  • «Супер. Наші діти повинні бути кращі за нас. Закон природи. Це прекрасно — самостійна, відчувається впевненість. Розумниця».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Не можна не відзначити, що незважаючи на юні роки, Маша позиціонує себе як дорослу дівчину, яка знає, чого хоче і може впоратися з проблемами без допомоги батьків.

Маша Полякова
Маша Полякова

Як мінімум дочка Полякової не так давно представила публіці свого молодого чоловіка і без сорому демонструє форми в купальнику, а як максимум вона вже не потребує кишенькових грошей, оскільки заробляє собі їх сама.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.