“Родила царица в ночь то ли сына, то ли дочь”: 8 найдивніших перетворень епатажної зірки Кончити Вурст

Переможниця Євробачення - 2014 все ніяк не визначиться - вона чоловік (звучить дивно, погодьтеся) або жінка, просто з бородою (ще дивніше). Подивимося, як це виглядає в розтяжці за часом.

Справжнє ім’я цього 32-річного австрійського поп-виконавця в стилі Драг-Квін – Томас Нойвірт. Він ріс нормальним хлопцем з добропорядної родини, ходив з батьками в католицьку церкву і ніхто навіть припустити не міг, який переполох він колись зробить в світі.

Томас Нойвірт в дитинстві та підлітковому віці

У підлітковому віці хлопець зіграв в місцевому театрі жіночу роль і зрозумів, що йому це подобається – переодягатися і вдавати з себе жінку.

Томас Нойвірт в юності

У 2006 році Томас взяв участь в кастинг-шоу «Старманія», де молоді виконавці отримували шанс проявити себе, і зайняв там друге місце. Це дало поштовх до подальшої творчості.

Жіночий альтер-его образ з бородою він створив в 2011 році. Він придумав ім’я Кончіта Вурст і цілу біографію для цього персонажа. Місце народження – Колумбія, батько Альфред Кнак фон Вурст – колишній есесівець, який втік після війни в Південну Америку.

Одне з перших виступів в образі жінки з бородою

Томас чітко розрізняє два образи – коли він в чоловічому одязі – говорить про себе, як чоловіка, а коли в сукні – як жінку.

Кончіта Вурст на піку слави

Вперше в жіночому образі на сцені він з’явився в шоу «Die grosse Chance» і відразу став мега популярним в толерантній Європі.

Слово «Вурст» в перекладі з німецької означає «ковбаса», тому в ЗМІ його відразу обізвали «бородатої ковбасою». В образі дівчини він взяв участь в дівочому шоу по виживання в Намібії, чим зробив проекту високі рейтинги.

Потім Томас раптом вирішив повернутися до чоловічого образу, причому в суворому мужньому вигляді.

Преображення Кончіти Вурст в чоловіка

Далі він робив різні перетворення.

Лиса жінка з бородою
Така Кончіта
І така

Потім став носити виключно чоловічий одяг, але з довгим волоссям.

Кончіта Вурст

В 2020 він повністю повернувся до чоловічого образу в життя, сукні одягає лише на сцену.

Кончіта Вурст 2020
Так Кончіта Вурст виглядає зараз

В тур 2021 роки він теж відправиться як чоловік зі своєю новою групою. Від образу залишилося тільки прізвище Вурст.

Тур 2021
Нова команда Вурст