Могилевська в “потворному” светрі дала жару з Никитюк та Астаф’євою: “Любимая моя! “

У своєму Інстаграм-акаунті українська співачка Наталія Могилевська креативно привітала колегу Лесю Никитюк з днем народження.

Вона опублікувала фото зі зйомок, які були в тому році напередодні Нового року. Там довгонога Никитюк в образі червоної шапочки, запаморочлива Астаф’єва в червоному светрі з ялинкою, а Могилевська одягнула на себе сірий светр з оленем. Шанувальники вже встигли його розкритикувати в коментарях, сказавши що він дуже повнить і старить Наташу.

Могилевська давно дружить з Никитюк, тому не раз була гостею програми “Хто зверху?”

“Так люблю тебе за те, що ти справжня, смішна, красива! Ми всі тебе любимо! Бажаю тобі досягти всіх поставлених цілей і розкритися в своїй справі ще крутіше! “, – тепло побажала Наталя Могилевська своїй колезі.

На фото Могилевська виглядає радісно і посміхається на всі 32 зуби! Українська співачка, автор пісень і композитор недавно відвідала шоу “Танці з зірками “, де поностальгувати про свої колишні виступах з лисим красунчиком Владом Ямою.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.