Хто із зірок був хворобливою і слабкою дитиною: Джамала, Полякова, Вінницька та інші знаменитості

Це тепер вони красиві, квітучі, успішні. А, як виявилося, в дитинстві часто хворіли, їх вважали хлюпиками, а деякі взагалі дивом вижили. Історії перетворення кволих дітей в знаменитості зі світовим ім'ям.

Багато дітей в дитинстві хворіють і це впливає на все їх подальше життя. Одним так і не вдається вибратися з такого стану, а інші знаходять сили, резерви, підтримку і досягають поставлених цілей і успіху. Їх історії будуть натхненням для тих, у кого хворіють дітки – з усім можна впоратися, головне, не опускати руки.

Альона Вінницька

Співачка і телеведуча тільки недавно зізналася, що через вродженого захворювання вона все дитинство провела в лікарнях і санаторіях. Ще внутрішньоутробно вона заразилася дуже небезпечним золотистим стафілококом. Для немовлят ця інфекція може стати смертельною або залишає слід на все життя.

Альона Вінницька

Олена сказала, що відразу після пологів її з мамою розлучили і лікували в інфекційних лікарнях – в дорослій та дитячій. Все дитинство вона постійно хворіла і половину часу лежала в лікарнях. Але до 18 років дівчині вдалося впоратися з наслідками і тепер вона повністю здорова.

Оля Полякова

Супер-блондинка не постидалася розповісти, що у неї практично до 14 років був енурез (нічне нетримання сечі). Тому вона ніколи не залишалася ночувати у подружок і не їздила в табори.

Оля Полякова

У підлітковому віці допомогла гормональна перебудова організму і заняття танцями.

Злата Огневіч

З самого народження вона була дуже хворобливою дитиною – постійні застуди, нежиті, запалення. Кілька років батьки з нею промучились по лікарнях, поки хтось із лікарів не порадив поміняти клімат – північний Мурманськ не підходив дівчинці.

Злата Огневіч

З переїздом на проживання до Криму все її проблеми зникли.

Анатолій Анатоліч

Хлопчик в дитинстві кілька разів був на межі смерті – через проблеми з бронхами, причому, діагноз йому не могли поставити. Дитина постійно кашляла, задихалася.

Анатолій Анатоліч

Потім хлопчикові порадили зайнятися бігом, спочатку було дуже складно, а далі потроху хвороба поступилася і тепер чоловік спокійно пробігає марафонські дистанції.

Джамала

Проблеми зі здоров’ям у неї почалися з 6-и років – після застуди розвинувся отит, дівчинка ледь не оглухла. Далі були постійні ангіни, в 18 років вона захворіла на важку форму скарлатини і 40 днів провела в інфекційній лікарні.

Джамала

Але лікарі її витягли і після цього пройшли і інші захворювання.

Памела Андерсон

У дитинстві її заразили гепатитом С – в лікарні, під час щеплення. Довгі 13 років дівчинку лікували і тільки завдяки новому експериментальному курсу лікування їй вдалося позбутися від вірусу.

Памела Андерсон

Сара Хайленд

Зірка серіалу «Американська сімейка» Сара Хайленд часто хворіла від народження, а в 9 років у неї виявили дисплазію нирок. Дівчинці довелося пересадити донорську нирку, яку їй дав батько. Після цього вона живе нормально, знімається в кіно.

Сара Хайленд

Міла Куніс

Красуня-акторка українського походження з дитинства була сліпа на одне око – після іриту, запалення сітківки. Уже в дорослому віці їй пересадили штучний кришталик і тепер зірка бачить нормально.

Міла Куніс

Борис Моїсеєв

Співак народився 4 березня 1954 року в тюрмі, де його мама сиділа з політичної статті. Він був дуже хворобливим, мало не помер від запалення легенів.

Борис Моїсеєв

Коли його мама звільнилася, то віддала сина в танцювальний гурток, щоб зміцнити здоров’я. Тоді хлопчик і зрозумів, що хоче стати артистом.