Ані Лорак готується до весілля з Єгором Глібом: співачка кардинально змінила стиль і зробила нову зачіску

Відома співачка Ані Лорак опублікувала нове фото в своєму Інстаграмі і здивувала змінами в зовнішності.

Українська співачка Ані Лорак для багатьох є еталоном краси, мудрості та стійкості. У минулому році співачка розлучилася зі своїм чоловіком Муратом Налчаджиоглу після 10 років шлюбу, причиною розставання стала зрада чоловіка. Для Лорак ця подія стала сильним потрясінням, але співачка зуміла швидко оговтатися і почала ще більше часу присвячувати своїй музичній кар’єрі. Крім того, незабаром після розлучення Кароліна закрутила роман з молодим продюсером Єгором Глібом. Подейкують, пара навіть збирається одружитися.

Ані Лорак і Єгор Гліб
Ані Лорак і Єгор Гліб,

Ані Лорак є активним користувачем Інстаграм і часто радує своїх шанувальників новими знімками. Цього разу Кароліна опублікувала ряд фотознімків, де позувала в модному осінньому луці. Співачка одягла чорні шкіряні штани-кльош, чорну майку, а на верх золотисту куртку. Волосся Кароліна завила в легені кучері і зробила легкий нюдовий макіяж.

Шанувальникам Ані Лорак дуже сподобався її образ, про це вони написали в коментарях. «Кароліна, вам вдається вдало експериментувати зі стилем. Виглядаєте приголомшливо! »,« Які у вас штани шикарні »,« Ви завжди на стилі »,« Захоплююся Вами, Кароліна! Вашим стилем, мудрістю і красою », – прокоментували підписники.

Схожі статті

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.