Найкрасивіші актриси радянського кіно: Варлей, Бистрицька, Алфьорова, Кустінська і Менглет

Краса - дуже неоднозначне поняття. І його маркери у кожного свої. Одному людина може здатися гарною, а іншим - не дуже.

Але були в СРСР актриси, які вражають своїм чарівним зовнішнім виглядом. Якщо ви коли-небудь дивилися фільми пізнього СРСР, то вам точно відомо хто це.

Ірина Алфьорова

Ірина Алфьорова

Ця зірка засвітилася в таких легендарних кінострічках як «Д’Артаньян і три мушкетери», «ТАРС уповноважений заявити …», «Ходіння по муках», «З коханими не розлучайтеся».

Наталія Варлей

Наталія Варлей

Слава красуні всього Радянського Союзу прийшла до Варлей вже після першої кінематографічної роботи. І тримається досі. І буде триматися ще не один десяток років. Тільки подивіться на її витончені риси.

Еліна Бистрицька

Еліна Бистрицька

Актриса і співачка, яка засвітилася в спектаклі “Тихий Дон “. Крім цього, на її акторському рахунку стрічки «Незакінчена повість», «Добровольці» і ще десяток інших.

Наталя Кустинська

Наталя Кустинська

Російська Бріджит Бардо. Так Наталю охрестили шанувальники. Запам’яталася Кустінськая своєї західної зовнішністю і роллю в культовому “Іван Васильович змінює професію “.

Майя Менглет

майя Менглет

Радянська Софі Лорен. Так актрису називали через її видатної зовнішності – є в її рисах щось італійське або навіть французьке. Це актриса з величезною кількістю зіграних ролей як в театрі, так і в кіно. Але всесоюзну популярність їй принесла роль Антоніни Глечіковой в культовій стрічці «Справа була в Пенькові».