Оля Полякова розповіла про свого чоловіка: “Він молодий, красивий і просто чудовий”

Особистість чоловіка суперблондинки Олия Полякової - загадкова і мало знайома українській публіці. Співачка трохи відкрила таємницю - хто він, її обранець і батько її двох дочок-красунь.

Якось Оля Полякова так сказала про себе: «Я щаслива і доросла дівчинка, яка кохає і кохана».

Розповісти про свого чоловіка Олю, по суті, змусили нескінченні чутки про нього. Що тільки про нього не говорять – і старий він, далеко за 70 років, і олігарх засекречений, і мафіозі великий, власник заводів і пароплавів.

Оля і Вадим Полякови
Оля і Вадим Полякови

Оля розповіла, що Вадим Поляков дійсно багата людина, але не олігарх, у нього є стабільний бізнес, який він побудував сам, нічого не вкрав.

Вадим Поляков
Вадим Поляков

Познайомилися вони на Дні народження Вадима, на кораблі – співачку запросили розважати гостей. І коли прийшов її час виступати, вибухнула гроза. Але Оля в рожевій сукні, на тлі палаючого заходу і громами-блискавками над головою продовжила співати, чим вразила чоловіка в саме серце.

Як каже жінка – сама природа допомогла їхнім сердцям з’єднатися. На той час у співачки був бой-френд. але її захопила нова любов. Той хлопець не хотів відпускати Оля, став її переслідувати, але Вадиму вдалося красиво розрулити ситуацію.

Оля Полякова з чоловіком на відпочинку
Оля Полякова з чоловіком на відпочинку

Незабаром він зробив пропозицію і пара одружилася. За словами Олі, чоловік дуже підтримував її і фінансово, і морально, але в 2008 році його бізнес сильно постраждав і Олі довелося самостійно розвивати свою кар’єру. На той час вона була вже відомою співачкою. До речі, зараз в родині головною годувальницею є якраз Оля, а доходи від бізнесу чоловік вкладає в його розвиток.

Оля Полякова з чоловіком
Оля Полякова з чоловіком

У сімейному житті складалося не так все гладко – вони мало часу проводили разом. Оля постійно була на гастролях і концертах, а Вадим мотався по країні у своїх справах. Вони моторошно ревнували один одного. Але з часом навчилися слухати і чути один одного і зараз в їх відносинах – справжнісінька сімейна ідилія.

Сімейна ідилія Полякових
Сімейна ідилія Полякових

 

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.