47-річна Наташа Корольова після скандалу зі зрадою оголилася на камеру і показала, що не гірше коханок Тарзана

47-річна Наташа Корольова опублікувала сміливе фото і викликала бурхливу реакцію в Мережі.

Уже минуло більше місяця з того часу, як на всю Україну і Росію прогримів скандал про зради Тарзана Наташі Корольовій з молодою коханкою. За цей період часу було багато – і публічні виступи сторін, цілі передачі присвячені Тарзану і його коханкам і навіть велике інтерв’ю, яке дала Королева разом зі своїм чоловіком Ксенії Собчак.

Скандал зі зрадою вже почав вщухати і Наташа Корольова змогла повернутися до нормального життя: випускати пісні, виступати і звичайно ж активно вести соціальні мережі. Так, сьогодні, 30 жовтня, Корольова поділилася знімком, на якому позує в чорному боді з глибоким декольте, шкіряному піджаку і блискучих чоботях.

Варто відзначити, що фото вийшло по-справжньому ефектним. Ось тільки підписники Корольової замість захоплених коментарів накинулися на неї із звинуваченнями в надмірному фотошопі. «Так, фотошоп робить чудеса», «Знову відретушована псевозовнішність.. Навіщо?», «Ну дааа попрацювали над фоткою.», «Відмінний Фотошоп», – прокоментували підписники.

Реакція фоловерів не дивна, адже в недавньому інтерв’ю Ксенії Собчак публіка побачила, як насправді виглядає Корольова:

Наташа Корольова в програмі Ксенії Собчак

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?