Стало відомо, що у Насті Каменських є дитина, яку вона всі ці роки приховувала: батько не Потап

Виявляється, українських співаків Геннадія Вітера і Настю Каменських пов'язує спільна дитина, про яку публіка всі ці роки нічого не знала.

Після весілля NK з Потапом шанувальники раз у раз чекають новин про поповнення в родині. Яке б фото Настя не виставила в Instagram, користувачі завжди побачать її “зростаючий” животик, хоча зірка завжди демонструє свою прекрасну фігуру.

Нещодавно Каменських все-таки спробувала себе в ролі матусі, правда поки що тільки цуценят своєї улюбленої собаки Мімі. Зараз всі малюки знайшли нових хазяїв, хоча і прощатися з ними було непросто.

Настя Каменських з цуценятами

Несподівані подробиці з життя співачки розкрив її колега Геннадій Вітер, який також є музичним продюсером каналу «Україна». В інтерв’ю для програми «Зірковий шлях» він розповів, що їх з Анастасією пов’язують практично сімейні узи:

«Ми просто хрестили пацана, якого звуть Артем, який зараз вищий за мене на три голови».

Геннадій Вітер

Цікаво, що свого часу навіть нинішній чоловік NK Олексій Потапенко повірив новинам ЗМІ і вирішив, що у неї з Вітером дійсно роман:

«Мені дзвонить Потап і каже: “Гена, я не зрозумів, що це?”. Я кажу: “Що?”. Він мені присилає цю жовту пресу, я читаю і там значить: “Настю застукали, коли вона виходила з дому Геннадія…”. По-перше, виходила вона не з мого дому, а я виходив з її дому. По-друге, у нас з Настею є дитина. Дитина у нас є, але це наш похресник», — пояснив артист.

Настя Каменських і Геннадій Вітер