40-річна Анна Семенович готується вперше стати матір’ю: «Тисне соціум»

Відома російська співачка, актриса і телеведуча Анна Семенович готується стати мамою. Зірка зізналася, що нарешті дозріла до материнства.

Героїня нашої сьогоднішньої статті жодного разу не виходила заміж і не намагалася завести дітей. Вона впевнена, що виною всьому її спортивне минуле — Анна з трьох років займалася фігурним катанням аж до отримання серйозної травми меніска в юності.

Покинувши спорт, Семенович вирішила пожити для себе, але з недавніх пір її погляди на життя змінилися.

Анна Семенович з дитинства професійно займалася фігурним катанням

В інтерв’ю для YouTube-шоу «Емпатія Манучі» екс-солістка групи «Блестящие» розповіла, що вже близька до того, щоб обзавестися спадкоємцями:

«Я заморозила свої яйцеклітини і тепер я спокійна. Я якось видихнула, бо на мене так тисне соціум — коли ж ти народиш, що ж ти не народжуєш? Хоча, якщо чесно, хочу сказати, що я дозріла до дітей тільки зараз».

Анна Семенович

Також Анна зазначила, що вона готує себе до материнства, читаючи безліч книг з дитячої психології, щоб не кидати дитину на бабусю. Їй лише залишилося вирішити одне незначне питання:

«Тепер я беру паузу, щоб подивитися, від кого я хочу зробити потомство, обрати самця», — сказала Семенович.

Анна Семенович в YouTube-шоу «Емпатія Манучі»

Знаменитість має намір зустріти такого ж усвідомленого тата, як і вона, щоб він був зрілим, мав фінансову можливість виховувати спадкоємця і найголовніше — хотів цього.

Що стосується здоров’я, то з репродуктивною системою у Анни немає ніяких проблем — вона може мати дітей. А процедура по заморозці яйцеклітин обійшлася їй в суму трохи більше ста тисяч рублів (37,5 тис. гривень).