Російські знамениті жінки, яким за 30, а вони все ще незаміжні: Семенович, Гребенщикова, Вайкуле, Карпович і інші

Не всім відомим особистостям пощастило зустріти свого супутника життя.

Зокрема, є такі відомі жінки, які мало не щодня з’являються на публіці, а прийшовши додому, їх чекає холодна ночівля і порожня квартира. Хто ж вони? Самотні і знамениті жінки – далі в нашій статті.

Анна Семенович

Анна Семенович
Анна Семенович

Незважаючи на свій об’ємний бюст, ця співачка в свої сорок років ще не знайшла того, з ким готова провести залишок свого життя. Але не виключає і того, що може просто завести дітей. Без чоловіка. Ось такі ось у неї можливості є.

Аліса Гребенщикова

Аліса Гребенщикова
Аліса Гребенщикова

Не дуже добре складається життя і у 42-річної актриси Аліси Гребенщикової. У неї були невеликі романи і нетривалі стосунки в цивільному шлюбі, але під вінець Алісу ніхто так і не покликав.

Карина Андоленко

Карина Андоленко
Карина Андоленко

Нещодавно відомій актрисі театру, кіно і серіалів Карині Андоленко виповнилося 33. Вона стрімко “набирає висоту ” в роботі, але на особистому “любовному ” фронті у неї поки не дуже добре. Останні відносини у Карини були аж в студентські роки.

Анна Чіповська

Анна Чіповська
Анна Чіповська

Їй теж 33, і вона теж ніколи не була заміжня. Поки що доля Анни – це тільки короткочасні стосунки без співжиття. Напевно, вона поки що не зустріла того, з ким би хотіла провести все своє життя.

Лайма Вайкуле

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле

Незважаючи на те, що Лайма офіційно більше сорока зет одружена з Андрієм Латковський, вона заявляє, що він у її колега і друг. І уточнює, що вона незаміжня.

Мирослава Карпович

Мирослава Карпович вагітна
Мирослава Карпович

Найвідоміша, модна і зухвала «Батькова дочка» 34-річна Мирослава Карпович до недавніх пір жодного разу не була помічена в серйозних відносинах з чоловіками. Звичайно, крім тієї самої інтрижки з одруженим Павлом Прилучний. Але офіційно чутки про відносини з “мажором ” Мирослава-Маша так і не підтвердила.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.