Син Михайла Єфремова вперше висловився про аварію батька: “Мені було дуже боляче “

Син російського актора Михайла Єфремова Микита Єфремов, вперше висловився з приводу ДТП, яке влаштував його батько.

Актор Микита Єфремов дав ексклюзивне інтерв’ю Ксенії Собчак в YouTube-шоу «Обережно, Собчак!». У бесіді мова зайшла про смертельне ДТП, винуватцем якого судом був визнаний батько Микити Михайло Єфремов.

У цей день Микита, дізнавшись про аварію, не приїхав на місце ДТП. Єфремов-молодший розповів, що в той день він повертався від друзів, коли йому почали надходити дзвінки від знайомих, а потім він побачив ролик з п’яним батьком на Садовому кільці. Микита зізнався, що в той момент втратив душевну рівновагу і не міг тримати себе в руках. Саме через це він не з’явився на місце аварії.

“Мені було дуже боляче. На дуже сильних почуттях б міг зробити ще гірше. Щоб допомогти людині, мені треба бути в спокійному стані. На той момент я не міг собі цього дозволити “, – розповів Микита.

Микита Єфремов дав інтерв’ю Ксенії Собчак

Також Микита повідомив, що через кілька днів після аварії він приїхав додому до батька, який тоді перебував під домашнім арештом. Єфремов-молодший вирішив підтримати батька і просто бути з ним поруч.

«Любити – це не означає виправдовувати або не виправдовує. Якщо я потрібен, я поруч. Я просто приїжджав, був поруч з ним », – міркує Микита.

Микита і Михайло Єфремов

На питання Ксенії, чи зміг Микита, будучи на місці сім’ї загиблого пробачити винуватця аварії, актор не зміг однозначно відповісти. Микита сказав, що не знає, як би повів себе в такій ситуації і додав, що те, що трапилося принесло біль всім учасникам.