Маша Єфросиніна розповіла про навчання 17-річної дочки за кордоном: “Вона живе в дуже маленькій кімнаті “

Українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як живеться її 17-річної дочки в Канаді.

На початку січня старша дочка Маші Єфросиніної Нана вирушила в Канаду на навчання. Там дівчина вступила до коледжу і має намір закінчити 11 і 12 класи. Маша Єфросиніна дуже болісно відреагувала на розлучення з донькою. Про це вона розповіла в інтерв’ю програмі “ЖВЛ”.

“Важко. До цього неможливо підготуватися. Хоча і Нана, і Тимур, її тато, мій чоловік, вони мене готували заздалегідь, за кілька років. Але я пам’ятаю, як ми ці дві валізи запхали в машину, а потім в аеропорт. А в аеропорт не пускають, тому що ця пандемія, і вона сама повинна йти в термінал. І цей момент у мене до цих пір перед очима. І у мене як хлинуть сльози “, – відверто розповіла Єфросиніна.

Маша Єфросиніна з донькою
Маша Єфросиніна з донькою

Телеведуча зізналася, що квартиру 17-річній Нані в Канаді вони не знімали. Дівчина живе в гуртожитку, в дуже маленькій кімнаті разом з сусідкою.

“Вона в гуртожитку, удвох з дівчинкою в дуже маленькій кімнаті. У них такі смішні ліжка. Вони ліжка і одночасно шафа. Дуже маленькі. “, – сказала Єфросиніна.

Відомо, що до навчання Нани в Канаді, дівчинка вчилася в престижній столичній школі. Вартість навчання в даному навчальному закладі коливається від 10 до 12 тисяч доларів на рік, повідомляє видання “Факти”. У цій же школі на Печерську вчаться діти президента України Володимира Зеленського, телеведучої Олі Фреймут і політика Володимира Гройсмана.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.