Оля Полякова розповіла правду про стосунки з Кароль після публічного скандалу: “Вона розвернулася і пішла “

Оля Полякова вперше прокоментувала скандал з Тіною Кароль, який вже довгий час обговорюють в ЗМІ.

Після того, як Оля Полякова в ефірі шоу “Маска” назвала свою колегу по сцені Тіну Кароль “плакальницею на похороні” між поп-дівами розгорівся конфлікт. Оля Полякова вперше після ситуації, що склалася розповіла, які у них зараз стосунки. В інтерв’ю програмі “Слава +” Суперблондинка заявила, що не хотіла образити Тіну і не мала на увазі особисту трагедію співачки. А то, що “роздула” сама Кароль – це не більше, ніж піар-кампанія.

Оля Полякова в програмі "Слава +"
Оля Полякова в програмі “Слава +”

“Я висловила свою позицію відразу, як тільки вийшло шоу. Зрозуміло, що я не мала на увазі особисту трагедію Тіни. Це факт. Але звучало це двояко, звучало це десь не добре. Я відразу зрозуміла, що це некоректно, я відразу вибачилася і пішла далі. Але те, що почалося потім, це почалася піар-кампанія, фарс. Тіна сама підігрівала, щось різала. При цьому ображалася. Так ти визначся – ти або образилася, або ти робиш піар. “, – сказала Полякова.

Також Полякова поділилася, що особисто з Кароль вона не спілкувалася на цю тему. Артистка вважає, що в відео з вибаченнями, яке вона опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм, досить і вибачитися перед Тіною особисто вона не вважає за потрібне. При цьому Полякова зазначила, що була ситуація, коли вони могли поговорити особисто, але Тіна розгорнулася і “втекла”.

“Ось всі ці розмови з її боку про ” руку дружби “. Коли на “Світському житті ” вона стояла від мене в двох метрах, розвернулася і пішла, перед цим давши інтерв’ю про “руку дружби “. Про що це говорить? Особисто ми не спілкувалися, хоча могли. Я її бачила на відстані витягнутої руки. Вона розвернулася і втекла від мене. “, – сказала Полякова.

Схожі статті

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.