Ольга Сумська зі сльозами на очах розповіла, чому не спілкується зі своєю старшою сестрою Наталею Сумською

Відома українська актриса Ольга Сумська дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про сімейні стосунки, в тому числі і з її старшою сестрою Наталею Сумською.

Ольга народилася в родині акторів В’ячеслава Гнатовича і Ганни Іванівни. Мати і батько героїні статті постійно пропадали на роботі в театрі, тому більшу частину часу вона проводила зі своєю сестрою Наталією. Дівчата часто бували за лаштунками, що і визначило майбутнє їх обох — обидві обрали акторську професію.

Наталя і Ольга Сумські з мамою Ганною Іванівною

Незважаючи на те що в дитинстві сестри Сумські були дуже близькі, зараз вони не спілкуються. В YouTube-шоу TalaVision Тали Калатай артистка розповіла, що дуже хотіла б, щоб її дочки Тоня і Аня завжди були одна за одну горою і зберегли цю сестринську теплоту на все життя, проте їм з Наталією цього зробити не вдалося:

“Я сподіваюся, що ця теплота колись повернеться. Можливо темп життя, можливо професійно, але щось якось воно так склалося. Політична тема може теж вплелася”.

Ольга Сумська на інтерв’ю

Варто відзначити, що Наталія неодноразово в своїх інтерв’ю досить різко висловлювалася про зйомки в російських серіалах. А картини, в яких знімалася Ольга, нерідко транслювалися саме по російському телебаченню, що теж вплинуло на їхні стосунки:

“Як ти можеш передбачити, скажімо… Ось ти знімаєшся в українському кіно, де є український продюсер, українські актори та заїжджі-приїжджі, як-то кажуть, колеги з Росії. Ти можеш передбачити, що це буде в Росії?”.

Ольга Сумська і Тала Калатай

Коли Тала поцікавилася у Сумської, чи хотіла б вона зараз щось сказати Наталі, та відповіла, що “воно не дійде”, але причину цього називати не стала, хоча сама собі на це питання зірка давно відповіла. Анна Іванівна ж змогла абстрагуватися від розбрату між дочками:

“Це особисте і я все одно її [Наталю] люблю, так чи інакше, тому що наше дитинство і те, як все це народилося в родині… Розумієш, родина Сумських — це легендарно, це такі поціловані Богом батьки наші, такі несамовито талановиті. Мамочка у нас всесвітній ліберал, у неї почуття гумору завжди на першому плані. вона абстрагується. Вона наймудріша, вона справжня берегиня і від неї відскакують будь-які проблеми… Так чи інакше, я завжди з великою повагою ставлюся до Наталки, як до найталановитішої, найпрекраснішої актриси в Україні, і її досвід… Для мене це завжди авторитет”, — підсумувала Ольга.

Ольга Сумська на інтерв’ю