Віктор Павлік про майбутнє батьківство і шлюбі з молодою дружиною: “Буде кому на старості стакан води подати”

Відомий український співак Віктор Павлік готується до появи четвертої дитини від молодої дружини Катерини Репяхової, яка має народитися цього літа.

В останні роки особисте життя Віктора Павліка особливо насичене подіями. Після 25 років шлюбу артист розлучився зі своєю третьою дружиною Ларисою Созаєвою і пішов від неї до концертного директора Катерини. Дівчина молодша за Віктора майже вдвічі, проте це не завадило їм одружитися і навіть завести дітей. Зараз Репяхова знаходиться в очікуванні первістка, а для Павліка це буде вже четвертий спадкоємець.

Подружжя не приховує, що чекають на хлопчика, якого планують назвати Михайлом. Як співак розповів в програмі “Ранок з Україною”, ім’я обрала Катерина:

“Катя з дитинства мріяла, щоб у неї, коли буде хлопчик, то ім’я йому дати Миша”.

Віктор Павлік

Віктор Франкович не заперечує, що перед ним стоятиме складне завдання поставити дитину на ноги, адже він вже не молодий:

“Я розумію, що коли йому буде 20, мені буде 75. Ну а з іншого боку, буде кому на старості склянку води подати, тому що старші діти дорослі”.

Старшому синові виконавця Олександру вже 37, доньці Христині 33, Павлу в цьому році могло виповнитися 22, але цьому не судилося збутися — у серпні 2020-го він пішов з життя після важкої боротьби з раком.

Діти Віктора Павліка

Крім того, Павлік зізнався, що колись настане момент, коли не він буде утримувати сім’ю, а Катерина:

“У цьому я навіть не сумніваюся, що настане такий час, що я буду на утриманні у своєї дружини. Я сподіваюся, що вона мене не вижене з дому, а буде все-таки допомагати, мене утримувати і водити за ручку мене через дорогу”.

Віктор Павлік в програмі Ранок з Україною

Що стосується ревнощів в їх парі, то Віктор розповів, що спочатку ревнував кохану буквально до кожного стовпа, але з часом все ж заспокоївся.

Як саме розвивалися відносини Павліка і Репяхової дивіться нижче: