(Відео) Тіна Кароль в прямому ефірі натякнула на відносини з красенем Даном Баланом: серце більше не розбите

Українська поп-діва Тіна Кароль днями випустила новий альбом під назвою "Красиво", яким натякнула на відносини з молдавським мачо Даном Баланом.

Тіна Кароль і Дан Балан — одна з найзагадковіших і красивих пар вітчизняного шоу-бізнесу, адже їх передбачуваний роман таємний, хоча і розгортається він на очах у всієї країни.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Співачка підкорює сцену вже більше 15 років, і за всі ці роки вона пережила чимало потрясінь. Разом зі своїм нині покійним чоловіком Євгеном Огіром Тіна зійшла на музичний олімп, завоювала любов мільйонів слухачів, і народила головного чоловіка в житті — сина Веніаміна.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром і сином Веніаміном
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром і сином Веніаміном

Коли Євген пішов з життя у 2013 році після тривалої боротьби з раком шлунка, творчість Кароль стала більш меланхолійною і ліричною. Тепер же з виходом нового альбому образ артистки змінився — вона смілива, рішуча і, судячи з її останнього інтерв’ю, закохана.

Новий альбом Тіни Кароль
Новий альбом Тіни Кароль

Так, в ефірі ранкового шоу “Сніданок з 1+1” ведучі Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв помітили, що виконавиця змінюється на очах, а інтригуючі назви пісень — “Скандал”, “Любовники”, “Хороший парень”, “Это любовь” і так далі, буквально кричать про це.

Ось як Тіна прокоментувала свою трансформацію:

“Я можу так цим мессенджем сказати, що виживуть тільки коханці. В плані в тому, що кохайте одне одного”.

У коментарях до випуску користувачі мережі тут же почали будувати припущення про те, що у поп-діви з’явився коханий чоловік. Звичайно, без домислів про Тіну Кароль і Дани Балана не обійшлося.

За словами знаменитості, для неї настав час ребрендингу, нової ери, нового витка в творчості:

“Начебто є вже образ статний, це зрозуміло. І для мене піти далі, як співається в одній з пісень, і побачити більше було викликом, челленджем. Я могла зупинитися, могла обрати або завершити кар’єру, ну там, політика, або ще щось, чого в моєму житті тільки не траплялося, і куди тільки не кликали, а тут я для себе вирішила зробити челлендж — а що, якщо далі, а як далі? І ризикнула змінити і візуально, і аудіо змінити повністю, і подача зовсім інша. Я щаслива, що з піснею “Скандал” я змогла пояснити, що далі може бути, далі є і далі ще крутіше”.

Якщо хочете дізнатися, чи дійсно Дан Балан і Тіна Кароль разом, дивіться наступне відео:

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.