Павло Зібров видає свою дочку заміж за бізнесмена: як виглядає і чим займається майбутній зять артиста

Народний артист України Павло Зібров скоро стане тестем. 24-річна дочка співака Діана готується до весілля з молодим бізнесменом.

Про особисте життя Діани Зібрової відомо небагато, проте в новому інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” вона сама розкрила всі карти. Як виявилося, дівчина вже близько п’яти років зустрічається зі співаком і підприємцем Андрієм Іщенко, який займається виготовленням та монтажем вентиляційної і теплової техніки.

Пара познайомилася, ще коли Діана навчалася в школі. На той момент Андрій брав у її батька Павла Зіброва уроки вокалу. На одному із занять дівчина вперше і зустрілася зі своїм майбутнім нареченим.

Наречений Діани Зібрової Андрій Іщенко
Андрій Іщенко та Діана Зіброва

Наступного разу вони побачилися на концерті артиста, куди Іщенко теж прийшов і подарував їй квіти. Так поступово дружні зустрічі переросли в дещо бльше, причому Андрій став першим хлопцем Діани у всіх сенсах:

“До цього у мене ніколи не було жодних стосунків з хлопцями, тобто, як я кажу — ти у мене перший, я у тебе остання. Мені комфортно, нам класно, весело, хоча вже 5 років пройшло”.

Діана Зіброва в програмі Зірковий шлях

Батьки тепло прийняли Андрія, тим більше що були з ним знайомі ще до того, як їх дочка почала з ним зустрічатися.

До речі, вперше обранець зробив Діані пропозицію руки і серця близько трьох років тому, проте тоді вона була абсолютно не готова до сімейного життя:

“Мені було лячно за те, що як це зараз свою сім’ю створювати. А вже зараз пройшов час, я розумію, що і у Андрія є якісь певні зміни по роботі в позитивному плані, і у мене нові контакти, нові можливості. Я розумію, що можна давати старт початку родини”, — зізналася дівчина.

Діана Зіброва

Втім, пандемія внесла свої корективи і цей старт постійно переноситься. Через карантинні обмеження закоханим складно визначитися з датою весілля, але вони сподіваються, що до осені все вирішиться.

Андрій Іщенко та Діана Зіброва