Максим Галкін вперше розповів, чому одружився на Пугачовій: “Я люблю її не за вік “

Максим Галкін у відвертому інтерв'ю розповів, за що полюбив Аллу Пугачову і чому зважився на ній одружуватися.

Максим Галкін і Алла Пугачова – найбільш обговорювана пара в українському і російському шоу-бізнесі. Коли вони зійшлися, Максиму було 25 років, а Аллі – 52. Ніхто не вірив, що відносини з такою величезною різницею у віці можливі. Однак пара в 2011 році офіційно оформила шлюб, в 2013 році за допомогою сурогатного материнства у них народилися діти, а в 2017 Максим Галкін і Пугачова повінчалися. Вони разом вже 19 років і не дивлячись на чутки і плітки, зіркове подружжя зуміли зберегти теплі відносини і міцний шлюб.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Максиму Галкіну часто задають питання про те, як він зважився на шлюб з жінкою, яка набагато старша за нього. Також люди розпускають чутки про те, що нібито шоумен відчуває особливу пристрасть до жінок похилого віку, тому і одружився на Пугачової. В одному з інтерв’ю Галкін відверто відповів на каверзні питання і заявив, що не має наміру шукати молоду дружину і сподівається завжди залишатися в шлюбі з Пугачовою.

“Я з Аллою живу з 2001 року. Тому, природно, розмови про те, що я люблю людей похилого віку і так далі, я це все чув багато разів. Я люблю одну людину. У нас різниця 27 років. Я закохався в Аллу. І мені все одно, скільки їй років. Я ж її люблю нема за вік, а тому що вона така. Між нами було все те прекрасне, що було між двома людьми, які один одного люблять. І діти у нас з’явилися, а діти можуть з’явитися тільки в любові “, – сказав Галкін в інтерв’ю.

Нагадаємо, в 2013 році у Максима Галкіна і Алли Пугачової народилися спільні діти – двійня Ліза і Гаррі. Зіркове подружжя скористалися послугами сурогатної матері. При цьому донором яйцеклітини була сама Примадонна, яка ще давно заморозила свій біологічний матеріал.

Більше про дітей Пугачової і Галкіна дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.