Ксенія Мішина розповіла, як жила до популярності і чому розлучилася з батьком своєї дитини

Зараз Ксенія Мішина - успішна актриса, за життям якої спостерігають мільйони фанатів. Однак шлях до успіху у неї був не простий.

Ксенія Мішина стала героїнею випуску програми “Українські сенсації ” на 1 + 1. У ньому 31-річна актриса і зірка реаліті-шоу “Холостячка ” розповіла про життя до популярності, ранню вагітность, бідность і труднощі, які були на її шляху.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

З батьком своєї майбутньої дитини Олександром Ксенія познайомилася, коли їй було 20 років. Тоді вона вчилася в університеті ім. Карпенко-Карого і не хотіла серйозних стосунків, але її залицяльник виявився наполегливим. Чоловік був на 10 років старшим і знав, як вплинути на дівчину. За словах Ксенії, спочатку все було добре, але коли вона завагітніла все змінилося.

“Я була тоді залежна від нього, і в фінансовому плані. Мені не вистачало грошей, я хотіла поїсти, я їздила в університет. Він відповідав: ” Все, цього досить, не поїсиш, сама піди зароби “, – розповіла Ксенія .

Через постійні сварки і навіть побої Мішина, будучи вагітною, поїхала до рідного Севастополя до батьків. Після народження Платона Ксенії дуже допомогли батьки, вони почали виховувати хлопчика як рідного сина, а сама актриса поїхала до Києва, щоб реалізуватися як актриса.

Ксенія Мішина з сином
Ксенія Мішина з сином

Життя в столиці не була раєм для актриси. У програмі “Українські сенсації ” Ксенія показала будинок, в якому їй доводилося жити перший час. Виявляється, в будинку, де жила Мішина не було навіть опалення, а в такому будинку крім неї, проживало ще 6 осіб.

Ксенія Мішина показала будинок, в якому жила спочатку після переїзду до Києва
Ксенія Мішина показала будинок, в якому жила спочатку після переїзду до Києва

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.