Настя Каменських вперше назвала причину смерті батька і зізналася, що не змогла з ним попрощатися

25 січня 2021 року Настя Каменських повідомила, що не стало її батька Олексія Жмура.

Чоловіка не стало на 82-му році життя. Про причину смерті тата і його останні дні Настя не розповідала. Однак в в інтерв’ю, яке 3 червня вийшло на YouTube-каналі Dorotye, співачка вперше вирішила поділитися такими важкими для себе спогадами.

Каменських дала інтерв'ю для YouTube-каналу Dorotye
Каменських дала інтерв’ю для YouTube-канал Dorotye

Каменських зізналася, що батько помер не через важку хворобу або Ковід-19, як багато хто подумав. Він просто був уже в віці.

“Він був у віці, це від старості. Зрозуміло, що у всіх людей похилого віку щось є, але це було від старості. Саме для мене головне, що він пішов у свідомості. “, – зізналася співачка.

Також Каменських розповіла, що батько до останнього був у хорошому настрої і постійно жартував.

Настя Каменських з батьком
Настя Каменських з батьком

Олексія Жмура не ховали, його кремували. Настя зізналася, що не змогла попрощатися з ним в останній момент.

“Я так і не змогла зайти в те місце, де прощаються (мова йде про залу прощання в крематорії). Я думала, у мене розірветься серце. Я просто не хочу запам’ятовувати його таким. “, – згадує Каменських.

“Я вважаю, що потрібно запам’ятовувати людину сяючою, класною, живою”, – підсумувала артистка.

Настя зізналася, що після смерті батька вона найбільше переживала за маму. Батьки Насті Каменських дуже сильно любили один одного, у них був неймовірний зв’язок.

Батьки Насті Каменських
Батьки Насті Каменських

“Я розуміла, що все, хана. Я не знала, як впоратися з мамою. Вона почала чахнути на очах, перетворюватися в родзинку “, – розповіла Каменських.

Після смерті батька Настя весь свій вільний час почала приділяти мамі. Артистка навіть взяла маму з собою в Мексику, де знімала реаліті-шоу “Дівчата рулять”.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.