Віктор Павлик розповів про спільні пологи з молодою дружиною: “Син дуже схожий на мене”

Український музикант Віктор Павлик 15 червня став батьком в четвертий раз. Його молода дружина Катерина Репяхова народила сина.

Довгоочікуваний малюк вагою 3400 р і зростом 53 см. народився о 2:40. Про це повідомив сам Віктор Павлик в своєму мікроблозі в Інстаграм.

Молодий батько дав коментар виданню ” ФАКТИ ” і розповів, що новонароджений син дуже схожий на нього, а його самого переповнюють емоції.

“Я був поруч з Катею, всю ніч не спали. Тільки під ранок трохи вдалося заснути. Емоції зашкалюють. З Катею і малюком все добре. Син дуже схожий на мене “, – сказав Віктор Павлик.

Музикант зізнався, що був з дружиною під час схваток, але на самих пологах не був присутній, не наважився. Павлик зазначив, що в цей час він був у коридорі, в двох метрах від дружини.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Нагадаємо, Віктор Павлик та Катерина Репяхова уклали шлюб офіційно в травні минулого року, але самого весілля так і не було. Торжество переносили двічі. Перший раз – через карантин, а другий раз – через смерть сина Віктора Павлика від попереднього шлюбу.

Катерина Репяхова і Віктор Павлик
Катерина Репяхова і Віктор Павлик

Однак Катерина Репяхова хоче, щоб весілля відбулося. Подружжя планує влаштувати свято осені цього року, коли їх син вже трошки підросте, а Катя повернеться в форму. Сукня нареченої дівчина вже підготувала.

Більше про любов Віктора Павлика та Катерини Репяховой дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.