Тіна Кароль змушує живого пітона працювати з нею на концертах за їжу: “Це його не вб’є”

Тіна Кароль виступила на музичному фестивалі Atlas Weekend перед багатотисячною аудиторією з живим пітоном. Співачка впевнена, що не шкодить тварині.

З 5 по 11 липня в Києві проходить один з найбільших музичних фестивалів України Atlas Weekend. Хедлайнером (основний артист фестивалю) першого дня стала українська співачка Тіна Кароль. Її шоу відповідала статусу головного артиста – воно тривало цілу годину, відрізнялося яскравими костюмами, спецефектами, навіть живий пітон з’явився на сцені під час виконання однієї з пісень, за що громадськість, до речі, розкритикувала співачку.

Тіна Кароль заспівала з живим пітоном
Тіна Кароль заспівала з живим пітоном

Зоозахисники вважають, що для тварини бути на сцені перед багатотисячною аудиторією – великий стрес. Крім того, вібрації, які відчуває пітон через гучну музику, може його налякати.

Однак сама Тіна Кароль вважає, що вона не шкодить тварині. В інтерв’ю Каті Осадчій в програмі “Світське життя” артистка повідомила, що пітон вже звик до виступу на сцені.

“Ні, це його не вб’є, ми з ним пройшли великий термін репетицій, він мені вже як рідний. Вчора на мене глянув типу, ” може вистачить? “. Ми з ним пройшли приблизно 15 прогонів, хоча я спочатку його моторошно боялася і я десь в грудні хотіла зняти фотосесію і зрозуміла, що я істерично кричу. Потім ми з сином з’їздили в Намібію і я зрозуміла, що я не навчена любити природу і бути частиною природи “, – говорить співачка.

Тіна Кароль дала інтерв'ю Каті Осадчій
Тіна Кароль дала інтерв’ю Каті Осадчій

До слова, Тіна Кароль зізналася, що страх перед зміями у неї з’явився після того, як під час фотосесії в США в каньйоні Антилопа на неї ледь не напала отруйна змія.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.