Олександра Кучеренко розповіла, як змінилися її відносини з Дмитром Комаровим після двох років шлюбу

Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров в шлюбі вже 2 роки. Як змінилися їхні стосунки за цей час - читай далі.

Дмитро Комаров довгий час носив славу завидного нареченого в українському шоу-бізнесі. Талановитий, розумний, красивий і харизматичний чоловік міг завоювати практично кожну дівчину. Однак в липні 2019 року Дмитро Комаров вразив своїх шанувальників несподіваною новиною – він одружився. Обраницею телеведучого стала володарка титулу “Міс Україна 2016” Олександра Кучеренко. Яка, до слова, молодше Комарова на 15 років.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко - чоловік і дружина. Їх зворушлива історія
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко – чоловік і дружина

Зараз Олександра Кучеренко – не просто дружина відомого телеведучого. Вона теж розвивається в сфері журналістики та працює ведучою спортивних новин на телеканалі ICTV. Нещодавно Олександра дала інтерв’ю виданню ” Телегід “, де відверто розповіла, як змінилися її відносини з Дмитром Комаровим після двох років шлюбу.

“Ми стали ще ближче, рідніше. Прийняли характери, почали розуміти і відчувати один одного глибше. І  добре, що в цілому нічого не змінилося в наших відносинах: я хочу, щоб вони завжди залишалися такими ж легкими і світлими, як з перших секунд спілкування. “, – сказала Кучеренко в інтерв’ю.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко – найкрасивіша пара в українському шоу-бізнесі

Варто відзначити, що Дмитро Комаров місяцями буває відсутнім вдома через зйомки програми “Світ навиворіт”. Однак подружжя стверджує, це не заважає їхнім стосункам.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.