Потап зізнався, що мріє стати батьком п’ятьох дітей: “Я готовий пожертвувати”

В інтерв'ю Славі Дьоміну Потап зізнався, що мріє бути батьком п'ятьох дітей.

Потап і Настя Каменських разом вже багато років. Коли у них закрутився роман, невідомо. Однак подейкують, що Потап розлучився зі своєю першою дружиною Іриною Горовою в 2014 році саме через Настю.

Про свої стосунки подружжя заявило в травні 2019, в той день, коли вони зіграли весілля. З того часу Настю регулярно підозрюють в вагітності. Шанувальники не можуть дочекатися, коли 40-річний Потап і 34-річна Каменських оголосять про швидке поповнення. Втім, поки подружжя не чекають спадкоємців.

Настя Каменських і Олексій Потапенко
Настя Каменських і Олексій Потапенко

Нещодавно вийшло свіже інтерв’ю Потапа Славі Дьоміну для програми “29 запитань ” на YouTube-каналі “Люкс ФМ “. Там артист зізнався, що мріє стати батьком п’ятьох дітей і готовий пожертвувати всім, в тому числі і кар’єрою, заради сім’ї.

“Хочу ще четверо дітей, але почнемо з двох. Всього я хочу п’ять дітей. Заради своєї родини я готовий пожертвувати всім, і навіть кар’єрою. Я вважаю, що це жіноча штука. Жінка повинна пожертвувати всім, але якщо треба чоловікові пожертвувати – я готовий. Якщо постане питання про вибір між сім’єю і кар’єрою, то яка може бути кар’єра ?! Сім’я – найважливіше в житті “, – сказав Потап.

Нагадаємо, у Потапа є одна дитина – 13-річний Андрій, який народився в шлюбі з Іриною Горовою.

Більше про таємну історію кохання Потапа і Насті Каменських дивіться у відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.