Світлана Лобода заявила, що хоче народити сина: “Мені б дуже хотілося “

Світлана Лобода в студії програми "Ранок з Україною" зізналася, що їй дуже не вистачає сина.

Світлана Лобода, яка багато років живе і працює в Росії, не так давно приїхала в Україну. Співачка анонсувала свій сольний концерт, який відбудеться в Одесі 14 серпня, а також представила нову пісню. З новою музичною роботою Лобода пройшлася по українським радіостанціям.

Також Лобода стала гостею програми “Ранок з Україною” на телеканалі “Україна”. В ході розмови співачка зізналася, що мріє про сина.

“Я дуже щаслива людина. У мене є прекрасні діти – мені б, звичайно, дуже хотілося ще хлопчиська маленького. Нам не вистачає. У нас таке жіноче царство будинку – у нас дуже багато бабусь, тіток, нянь. Ми коли збираємося разом і нас чоловік 10 – всі жінки. і тільки мій чоловік сидить поруч і каже: “щось потрібно тут міняти, щось вирішувати “, – заявила співачка.

Також співачка додала, що хотіла б ще двічі стати мамою.

Нагадаємо, Світлана Лобода виховує 9-річну Евангеліну від першого шлюбу і 2-річну Тильду, батьком якої публіка вважає соліста німецької рок-групи Rammstein Тилля Ліндеманна. Єву співачка народила, будучи в цивільному шлюбі з хореографом Андрієм Царем. Після декількох років спільного життя подружжя розійшлося і Світлана сама виховує доньок.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.