Віктор Павлик зізнався, що поставив пам’ятник синові не за свої гроші: “Люди надсилали”

У серпні 2020 роки від онкологічного захворювання пішов з життя молодший син Віктора Павліка Павло.

Про діагноз хлопця родина дізналася в 2018 році. Тоді у Павла виявили саркому. З того часу він переніс одну операцію, пройшов майже два десятка курсів хіміотерапії, а також променеву терапію. У травні 2020 року здоров’я Павла значно погіршився. Хлопця відправили в хоспіс, де він через 2 місяці помер.

Павло Павлік помер у віці 21 рік
Павло Павлік помер у віці 21 рік

Коли Павло Павлік захворів, його сім’я відкрила збір коштів на лікування хлопця. Шанувальники, а також небайдужі до чужого горя люди щодня надсилали гроші на лікування Павла. Звісно, після смерті хлопця на його рахунку залишилася чимала сума грошей.

Нещодавно Віктор Павлик дав велике інтерв’ю Славі Дьоміна. Ведучий запитав у артиста, куди його сім’я витратила гроші, які залишилися після смерті Павла.

За словами Павлика частина грошей він відправив людям, які потребували коштів. Іншу частину грошей він витратив на пам’ятник для сина.

“Був момент, коли я просто зупинив збір коштів. Лікування в Україні значно дешевше, ніж за кордоном. Щодня я отримую десятки повідомлень з проханнями допомогти. Тому вирішив, що із зібраних коштів частина буду брати на лікування сина, а частина віддавати тим, хто цього потребує “, – розповів Віктор Павлик.

За словами Павлика, після смерті сина залишилося ще приблизно 2 тисячі доларів.

“До цих грошей ми вирішили доповісти і зробити пам’ятник синові. І я, і Павло відчуваємо, і Бог бачить, що це вклад людей, які допомагали, зробили добру справу “, – сказав Віктор Павлик в інтерв’ю.

Місце поховання Павла Павлика: скріншот Інстаграм-сторіз
Місце поховання Павла Павлика

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.